Povlastice

Korištenje tehnologije Nordic Chem stvara zdravije okruženje za vas, vaše pacijente, klijente i zaštitnike, bez upotrebe štetnih kemikalija. Ova zaštita pruža ljudima mir i vraća povjerenje u vaše prostore.

Obrada poroznih i neporoznih površina spriječit će klice, viruse i miris koji uzrokuje da bakterije muče vašu ustanovu. To pokazuje da vam je stalo i može dovesti do više posla!

Ne samo da privlači vaše kupce, već koristi i vašem poslovanju. Manje patogena znači malo bolovanja za zaposlenike, pa će vaše poslovanje i tim češće raditi u najboljem izdanju!

Kontinuirana sanacija

Premaz ne uklanja samo postojeće klice na tretiranoj površini, već aktivno štiti od njihovog postojanja tijekom duljeg razdoblja po primjeni.

Sprječava otpor mikroba

Bakterije mogu postati otporne na kemijske proizvode za čišćenje, ali tehnologija Nordic Chem "nanospike" sprječava klice da žive i rastu na površini, smanjujući mogućnost prilagodbe i mutacije.

Optimalna djelotvornost

Štiti od velikog broja virusa, bakterija i patogena. Naši premazi su na bazi vode, jednostavni i učinkoviti.

Lako se nanosi

Naši proizvodi dizajnirani su s obzirom na naše kupce. Iako uvijek preporučujemo profesionalnu instalaciju, Nordic Chem se također može primijeniti putem Power Mistera ili E-spreja.

Prilagodljivost površine

Aktivni sastojak Nordic Chem testiran je i dokazano djeluje na brojnim poroznim i neporoznim površinama u raznim okruženjima. Nastala veza osigurava trajnu površinsku zaštitu koja izdržava rutinsko čišćenje dulje vrijeme po nanošenju.

Testirana tehnologija

Koristi se više od 20 godina

Naš aktivni sastojak koristi se više od 20 godina, kao dodatni sastojak u procesu proizvodnje niza tekstila širom svijeta.

Kako primijeniti proizvod

Prijavu treba izvršiti registrirani instalater s odobrenjem Nordic Chem.

Postupak za dobivanje odobrenja od strane Nordic Chem obavlja se putem našeg tečaja obuke s jednim od naših internih stručnjaka. Instalacijski program ima dvije mogućnosti instalacije:

 

-> Power Mister - Koristite Power Mister za nanošenje Nordic Chem na teško dostupne i bitne površine.

-> E-sprej (preporučeno) - E-sprej je preporučena metoda nanošenja, jer on učinkovito i ravnomjerno prekriva sve površine, smanjujući vrijeme kod velikih prostorija.

Nordic Chem registar površinske zaštite

Stručnjaci za zaštitu površine

Svrha inicijative Nordic Chem za površinsku zaštitu je pomoći tvrtkama da komuniciraju o mjerama koje su poduzele kako bi spriječile virusno i bakterijsko onečišćenje površine. Inicijativa se temelji na neovisnim instalaterima odobrenim za Nordic Chem koji se javljaju u sjedište Nordic Chem nakon površinske obrade prostorija.

Nakon ugradnje antimikrobnog premaza Nordic Chem, vlasnik tvrtke ima pravo na sljedeće kao trajnu besplatnu uslugu:
1. Potvrde o svjesnosti koje treba staviti u prostorije.
2. Mrežni natpis koji povezuje na tehnološku stranicu i može se postaviti na web mjesto tvrtke ili na kanale društvenih medija. Dizajniran je za edukaciju posjetitelja o mjerama površinske zaštite koje je poduzeće poduzelo.
3. Telefonska i e-pošta korisnička podrška pruža se tvrtki i njezinim korisnicima 7 dana u tjednu.

Rezervirajte sastanak!

+ 382 67 622 308
+ 382 69 022 308

info@powermmd.com