Inicijativa za podizanje svijesti u borbi protiv koronavirusa

Program Nordic Chem inicijativa je dizajnirana za promicanje duševnog mira zaposlenicima u poduzeću i ubrzavanje povratka u normalan rad i profitabilnost tijekom i nakon pandemije.

Nakon ugradnje antimikrobnog premaza Nordic Chem od strane odobrenog instalatera, tvrtke ispunjavaju uvjete za ulazak u registar Nordic Chem.

111111
222
444

Natrag u posao

Svrha inicijative Nordic Chem je pomoći tvrtkama da komuniciraju mjere koje su poduzele za smanjenje kontaminacije površine virusima i bakterijama. Inicijativu provode monteri odobreni od strane Nordic Chem koji se javljaju u sjedište Nordic Chem nakon završetka površinske obrade prostora.

Nakon ugradnje antimikrobnog premaza Nordic Chem, vlasnik tvrtke ima pravo na sljedeće kao trajnu besplatnu uslugu:

  1. Potvrde o svjesnosti koje će se staviti u prostorije.
  2. Mrežni natpis koji povezuje na tehnološku stranicu i može se postaviti na web mjesto tvrtke ili na kanale društvenih medija. Dizajniran je za edukaciju posjetitelja o mjerama površinske zaštite koje je poduzeće poduzelo.
  3. 7 dana u tjednu telefonska i e-adresa za korisničku podršku pruža se tvrtki i njezinim korisnicima.

Bilo koji objekt tretiran našim premazima imat će mogućnost postati dijelom Inicijative. Promovirajući mjere koje poduzeće poduzima za povećanje sigurnosti stanara, osigurava dobrobit kupaca, zaposlenika, pacijenata i dobavljača.

Putnici u vašim prostorijama bit će uvjereni da vaše poslovanje brine o higijenskoj sigurnosti, što može dovesti do veće produktivnosti i otvoriti jasniji put prema normalnom poslovanju. Inicijativa je posebno popularna među odjelima za ljudske resurse jer im pruža sredstva za obavještavanje zaposlenika koji se vraćaju o koracima koje je poduzeće poduzelo za osiguravanje zdravog okoliša.

Povratak u posao korak ispred!

Fokus Nordic Chem-a je vratiti poduzeća u normalan rad i profitabilnost. Mi ne samo da isporučujemo najnapredniju tehnologiju za dugoročnu zaštitu vaših prostora, već i pomažemo tvrtkama da pokažu svoju inicijativu. Premaz i inicijativu primjenjuju obučeni profesionalci, a naš tim u sjedištu spreman je i spreman prilagoditi se i ispuniti potrebe svakog poslovanja.